Bel me: +32(0)477 23 67 56

Artikels / Wortelwerker

Wortelwerker® in opleiding

door Elly • 21/05/2020

Als ‘wortelwerker in opleiding’ kan ik jullie vertellen dat je diep in jezelf kunt ervaren welke emoties er aan en onder de oppervlakte spelen door het gedrag van je eigen kinderen te observeren.

Er bestaan verschillende vormen om jezelf beter te leren kennen. Wil je jezelf vanuit een ander aspect dan TB benaderen, dan is B-One de meest geschikte methode.

Wanneer je ontdekt dat je tegen een probleem of een emotie blijft aanlopen, dat iets of iemand je blijft ergeren of dat het probleem zich herhaalt in je leven dan is het nodig dat je er naar durft en gaat kijken. Met B-One gaan we samen op ont-dekking uit naar datgene dat je onbewust hebt vastgezet in je leven. Je wist niet beter, je hebt gedaan wat je ouders (je voorbeelden) je voor deden.

Ook die wisten niet beter. Maar nu loop je tegen jezelf aan en ben je je bewust dat verandering mogelijk is. Je krijgt inzicht in je probleem en je kan het vrij laten. Je laat het pure Kind in jezelf weer toe.

Je gaat kijken wat kinderen je tonen. Door hun gedrag spiegelen kinderen wat jij als last of pijn in je rugzakje hebt geladen. Wat jij onderdrukt, drukken kinderen uit.

Tijd om te leven zoals jij het wil! Dan zal jij jezelf in de spiegel zien zoals je echt bent!"

Kom kennismaken met de methode van B-One, het brengt je terug bij jezelf en je eigen Zelfliefde. Denk aan het zuurstofmasker in het vliegtuig, je moet eerst jezelf zuurstof toedienen voordat je een ander kan helpen. Zo is het ook in het dagelijks leven.

Vraag meer informatie!