Bel me: +32(0)477 23 67 56

Artikels / Leer ademen

Eigen ervaringen

door Elly • 08/05/2020

Ik ben nog steeds verwonderd wanneer ik bij mezelf ontdek hoe mijn leven een andere bewuste wending heeft genomen. Ik kan nu naar mezelf kijken vanuit een liefdevolle vreugde, waarbij ik de ander respecteer in zijn ervaring.

Ik voel mij nu vrij om lief te hebben, vrij om mezelf te durven zijn, om mijn kracht te tonen die er altijd is geweest maar eerder niet tot uiting kon komen.

Je ADEMhaling is de sleutel tot bevrijding! Je ontdekt weer de vreugde en de liefde in je leven."

De methodes verlossen je van negatieve gedachten, zodat je vrij bent om je tijd en aandacht te richten op een maximaal resultaat van je creaties. Het neemt je mee naar een plek van weten over wat je werkelijk bereiken wil. Ze verleggen je grenzen en je focus naar de ongelooflijke kracht die uitgaat van de verbinding met je lichaam en je levensenergie.

Met TB voel je hoe je emoties, die groei belemmeren, geheeld en geïntegreerd kunnen worden, waarbij de weg open ligt voor geluk en innerlijke vrijheid. Gezond worden en gezond blijven is een liefdevolle uitnodiging aan jezelf. Gezond zijn is een levenswijze, zoals je ademt zo sta je in het leven. ADEM je vrij!